ALLE PROJECTEN IN AMSTERDAM

Project: Boomerang Media
Periode: mei 2014 tot heden

Omschrijving: Boomerang Art Screen (B.A.S.) is het grootste openbare expositiekanaal voor kunst en cultuur in Nederland en wereldwijd: een scherm toont kunst, reflecteert beeldend op maatschappelijke ontwikkelingen en gebeurtenissen en zet aan tot activiteit (het kopen van kunst of theatertickets). Hiervoor werft Local Media in opdracht van Boomerang 500 locaties in Nederland voor deze led-schermen. Dit zijn openbare gelegenheden: grand cafés, grote restaurants en theatercafés.

Project: CS digital media
Periode: 2013

Omschrijving: Met circa 10.000 digitale schermen op 3.500 locaties buitenshuis wordt met kwalitatief hoogwaardige en actuele content de aandacht van consumenten getrokken. De digitale schermen van CS Digital Media zijn een integraal onderdeel van publieke ruimten in onder meer het openbaar vervoer, sportscholen en –verenigingen, onderwijsinstellingen, tankstations en retailers. Local Media heeft de advertentieverkoop in de culturele sector verzorgd.

Project: Promotie Podiumkunsten
Periode: 2012

Omschrijving: Onder Promotie Podiumkunsten viel de Podium Cadeaukaart. Met de Podium Cadeaukaart koop je kaartjes voor alle soorten voorstellingen en concerten door heel Nederland. Van musical tot ballet en van opera tot popconcert. De Podium Cadeaukaart wordt door meer dan 250 podia geaccepteerd. Local Media was verantwoordelijk voor de B2B sales aan grote bedrijven die dit in wilden zetten als kerstpakket of incentive.

Project: Groupon Netherlands
Periode: 2011

Omschrijving: Interim marketing consultant. Groupon is een Amerikaanse marketingonderneming, die via een internationaal opererende website elke dag gebruikers in specifieke regio’s een aanbod doet. De diensten die worden uitgelicht variëren van dag tot dag; het kan gaan om een knipbeurt bij de kapper, een hapje eten bij een nieuw restaurant of een workshop bonbons maken. Local Media was verantwoordelijk voor het werven van instellingen in de culturele en vrijetijdssector. Samen met deze instellingen is er gezocht naar interessante marketingacties om de bezoekersaantallen van deze instellingen te verhogen.